First Coupling Depth - Dont Cheat In Our Hometown

Hotell i Borlänge

Finns bra komvux värmdö.

Hitta det du vill göra

Ja man måste ju kolla upp vad det är man vill göra när man har semester och det finns saker som man drömt om att hålla på med. Det är ju underbart när det finns bra saker som gör att det blir så bra och kul som möjligt. 
Man behöver verkligen inte åka utomlands för att njuta av värmen för det är verkligen varmt här hemma i år och det är ju underbart att det är så varmt och skönt här.
Man kan hitta på så många saker som man gillar och som är avkopplande och det är bra att man gör det så att man känner att man verkligen utnyttjar sommaren.

Man kan bo på hotell

Ja det är ju mysigt att kunna åka iväg och på hotell, det finns bra hotell i borlänge som man kan kolla upp. Det är mysigt att ska runt i Sverige och se allt vackert som vi har här och se vad det är man kan upptäcka och njuta av för det finns som sagt så mycket som man kan göra och hitta på.
Ja man borde verkligen se till att det finns saker som man kan göra och upptäcka i en stad och så kan man bo på ett hotell och bara njuta.
Så man kan ju kolla upp vad det är man vill se och göra i Borlänge och sen boka hotell och njuta lite av att vara där. Ja det är verkligen bra och mysigt och något som man kan göra och hitta på. Ja det finns så mycket kul som man vill passa på att göra och det är ju underbart när man känner att det blir så bra och så roligt när man har semester och bara vill njuta och ta det lugnt. Så man får hitta sina sätt att göra det på.